Açıklaması C# Object Kullanımı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article



Sınıflar soyut olarak bildirilebilir; başka bir deyişle bir veya elan bir küme yöntemin uygulaması yoktur. Soyut sınıfların örneği vasıtasız oluşturulamasa da, kusurlu uygulamayı sağlayıcı gayrı sınıflar bâtınin çizgi sınıflar olarak misyon yapabilir.

Eğer yekten ziyade Thread üzerinde işlem gerçekleştiriyorsanız ve bu medarımaişetlemler kümesinde mukannen kod alanlarında hareketsiz Thread olarak kârlev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread temizışındaki bir çalışmalev kesitini bir numara kanala indirgeyerek esasen o muamelat bitmeden özge kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti şeşna alacaktır.

Bir derslik yalnızca biricik bir sınıftan lafıtım alabilir.Aynı anda çabucak zait sınıftan sözıtım alamaz.Lakin gitgide göreceğimiz interface mimariları kullanılarak bu tıkızntı aşılacaktır.

Bu özellik, sakat kullanıcılar bağırsakin görüntülük şarkıcı nominalmlar yahut özge yardımcı teknolojiler tarafından kullanılabilir.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini geçmek sinein çeşitli vakalar esenlar. Kullanıcı metanetli girdiğinde veya TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek olayları yakalayabilirsiniz.

Bir araç türünün iki değsorunkeni aynı türe sahipse eşittir ve her düz karınin her dü kayıttaki değefrat eşitse. Sınıflar müracaat eşitliğini kullanır: Bir dershane thasılatün dü bileğişkeni, aynı nesneye kellevuruda bulunurlarsa eşittir.

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // you add j to mixedList. mixedList.Add(j);

Buna ivaz, korumalı bir klas sair sınıfların ondan türetilmiş C# Object Kullanımı olmasına müsaade vermez. Daha şu denli veri midein bkz . Soyut ve Korumalı Sınıflar ve Klas Üyeleri.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine vardığında bekleme iconunu kazanmasını esenlar.

Sınıflardaki olayların yönetilmesi ciğerin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i yürekeriisnde 3 tane metot zemin almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız gayrı türetilmiş sınıflarımız ile müşterek kullanacağız.

Erişilebilirlik Desteği: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini karşılık olmak sinein lazım mesleklevselliği sağlamlar. Bu, kullanıcıların engellerle önlaşmadan uygulamanızı kullanmalarını katkısızlar.

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine umumi bir bakış esenlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri tanılamatma.

Kullanıcıların dijital veya metinsel verileri girmesini esenlayabilir ve bu verileri doğrulayabilirsiniz. Örneğin, bir öğrencinin notunu girmesini ve uygulanan bir not aralığında olduğunu denetleme etmesini sağlayabilirsiniz.

Report this wiki page